Tel

06-57180691

Email

info@go-with-your-flow.nl

THANK YOU!

Dat jij een geweldige klant bent met een super-de-luxe goeie smaak 🙂

Ik hoop dat jij net zo blij met met je bestelling als ik! En als dat zo is hoop ik dat je een leuke foto post van je bestelling en mij hierin tagged – @gowithyourflow.official

Liefs Stephanie

Hieronder vind je de werking van de edelsteen die jij als goodie bij je bestelling hebt gekregen. Je kunt het steentje makkelijk van het kaartje afhalen en bijvoorbeeld in je bh bij je dragen zodat je optimaal gebruik kunt maken van de krachten van de edelsteen.

Rozenkwarts

Vergroot het zelfvertrouwen, de eigenwaarde en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie. Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid. De steen maakt ontvankelijkheid voor alle soorten schoonheid en stimuleert creativiteit en fantasie. Hierdoor is ze uitermate geschikt bij bore-outs of burn-outs, stress en depressieve klachten.

Bergkristal

De steen zuivert het lichaam en brengt de chakra’s in balans. Het beschermt je energieveld tegen negatieve invloeden zoals bijvoorbeeld straling van mobiele telefoons en computers of negatieve energie van mensen om je heen. Bergkristal stimuleert of kalmeert, afhankelijk van wat er nodig is, en brengt harmonie en balans. Het zorgt voor een heldere, geconcentreerde en scherpe geest en maakt neutraal, onbevooroordeeld en helpt je om (voor)oordelen los te laten.