Leuke feitjes over mij

Hi, ik ben Stephanie

Ik ben 43 jaar (die leeftijd doet nog steeds een beetje pijn), moeder van 3 en ik heb 100 jaar verkering met John. In 2021 besefte ik mij dat mijn agenda altijd vol stond en ik altijd druk was met het zorgen voor anderen. Maar een date met mijzelf had ik nooit. En juist die dates, met jezelf, waarin je doet wat jij leuk of fijn vind zijn zo belangrijk! Halverwege dat jaar besloot ik daar verandering in te brengen. Ik plande bewust momenten in mijn agenda voor selfcare,  ging luisteren naar mijn intuïtie en ik ging op de flow van mijn spiritualiteit.. zonder zweverig te worden. Ik noem dit ” Stoer Spiritueel “

Terug naar de basis, in mijzelf

Ik heb ervaren dat bijvoorbeeld een goed ochtend ritueel met meditatie maar ook een fijn avond ritueel met bijvoorbeeld schrijven in mijn journal en een Yoga Nidra mij heel goed helpen. Ik ben ontspannen en in drukke situaties weet ik nu hoe ik terug kan naar de basis, in mijzelf. En dit is fijn, niet alleen voor mij maar geloof me, ook voor de mensen om mij heen!

Opzoek naar rust in je hoofd

Ik ben ook al 8 jaar trotse eigenaar van een wimper & wenkbrauwsalon; Next Level Beauty. Ik heb mij gespecialiseerd in het mooi maken van wimpers en wenkbrauwen. Ik zie dus elke dag veel vrouwen, en soms ook mannen, die vaak ook opzoek zijn naar rust in hun hoofd. Die willen ontsnappen uit de drukke dagen. Zij vragen mij vaak hoe ik dat heb gedaan. En omdat ik mijn ervaringen graag deel vond ik dat ik dan ook de tools en producten beschikbaar wilde maken voor iedereen die dat nodig heeft. Hiermee werd Go With Your Flow geboren. Thee, Edelstenen, Selfcare producten, CBD olie en meer vind je hier terug. Alle producten door mijzelf uitgetest en/of geproefd voor ze in de webshop terecht komen!