Tel

06-57180691

Email

info@go-with-your-flow.nl

Hi, ik ben Stephanie

Ik ben 44 jaar (die leeftijd doet nog steeds een beetje pijn), moeder van 3 en ik heb 100 jaar verkering met John.

Spiritual Lifestyle betekent voor mij dat ik gek ben op kaarten leggen, mediteren, edelstenen, schrijven in mijn journal, manifesteren en mee gaan op de golven van het universum. Maar ik ben tegelijkertijd ook een verzorgde vrouw met wimperextensions, gef├Âhnde haren in een hip jurkje op hakken.

Vaak drink ik kruiden thee maar ik hou ook zeker van een wijntje.
En ja ik heb geitenwollensokken in de kast liggen maar die heb ik alleen aan als ik echt hele koude voeten heb ­čśë

Terug naar de basis, in mijzelf

In 2021 besefte ik mij dat mijn agenda altijd vol stond en ik altijd druk was met het zorgen voor anderen. Maar een date met mijzelf had ik nooit. En juist die dates, met jezelf, waarin je doet wat jij leuk of fijn vindt zijn zo belangrijk! Halverwege dat jaar besloot ik daar verandering in te brengen. Ik plande bewust momenten in mijn agenda voor selfcare, ging luisteren naar mijn intu├»tie en ik ging op de flow van mijn spiritualiteit.. zonder zweverig te worden. Ik noem dit ” Stoer Spiritueel ”

Ik heb ervaren dat bijvoorbeeld een goed ochtend ritueel met meditatie maar ook een fijn avond ritueel met bijvoorbeeld schrijven in mijn journal en een Yoga Nidra mij heel goed helpen. Ik ben ontspannen en in drukke situaties weet ik nu hoe ik terug kan naar de basis, in mijzelf. En dit is fijn, niet alleen voor mij maar geloof me, ook voor de mensen om mij heen!

Opzoek naar rust in je hoofd

Ik ben ook al 9 jaar trotse eigenaar van een wimper & wenkbrauwsalon; Next Level Beauty. Ik heb mij gespecialiseerd in het mooi maken van wimpers en wenkbrauwen. Ik zie dus elke dag veel vrouwen, en soms ook mannen, die vaak ook opzoek zijn naar rust in hun hoofd. Die willen ontsnappen uit de drukke dagen. Zij vragen mij vaak hoe ik dat heb gedaan. En omdat ik mijn ervaringen graag deel vond ik dat ik dan ook de tools en producten beschikbaar wilde maken voor iedereen die dat nodig heeft. Hiermee werd Go With Your Flow geboren. Thee, Edelstenen, Selfcare producten, CBD olie en meer vind je hier terug. Alle producten door mijzelf uitgetest, beoordeeld en/of geproefd voor ze in mijn webshop terecht komen!