Tel

06-57180691

Email

info@go-with-your-flow.nl

De zon in Schorpioen. De stier is de liefde (Venus) en de bouwer. De schorpioen de kracht en de passie. De zekerheid willen van buitenaf en de zekerheid willen van binnenuit. De veiligheid in geld (materiële zaken) en de veiligheid in de liefde en emoties. Maar bovenal dat zelfliefde de grootste veiligheid biedt, de sterkste zekerheid geeft.

Deze eclips laat je je afvragen of je genoeg aandacht geeft aan je innerlijke zekerheid. En of je zekerheid van buitenaf groot genoeg is (pittig in deze tijden). Aangezien stier de bouwer is zal deze maan licht schijnen waar jij moet beginnen met bouwen voor een beter fundament. De eclips zal het intens maken, maar deze energie houdt je met beide benen op de grond (stier = aarde) en zal je hoofd nuchter en praktisch houden, zelfs als de de dingen nu eigenlijk iets te snel zullen veranderen…

Zorg dat je met deze energie niet in je lage eigenwaarde zit en houd je mindset positief! Mocht je deze energie voelen, voel ze dan en kijk waar ‘t pijnpunt zit en laat ze los. De volle maan staat voor loslaten dus er is geen betere tijd dan nu om dit te doen. Eclipsen gaan over vertrouwen. Er zullen hoofdstukken worden afgesloten. Bronnen en relaties, eigenwaarde en stabiliteit zullen in het licht komen te staan.

Als je nu contact maakt met jezelf, kijkt waar je pijnpunt zit, jouw blinde vlek onderzoekt, dan zie je wat je aan moet kijken om te groeien. Je kan deze volle maan als jump start gebruiken. Loslaten wat niet meer bij je past en toelaten wat op je pad komt (klinkt makkelijker dan het is!) Vertrouwen op het universum en achter je visie en waarheid blijven staan…maaaaar overgeven aan het niet weten van de uitkomst.

Wederom ; ✨Go With Your Flow ✨
Haal je zekerheid en veiligheid uit jezelf. Als je je flow volgt valt weg wat niet meer bij je past en komt naar je toe wat naar je toe moet komen. Als je vooruit gaat in liefde en vertrouwen en trouw bent aan jezelf zal je aantrekken wat bij je hoort en past. Kijk in de spiegel naar je mooie en minder mooie kanten. Wees mild voor jezelf en vergeef jezelf!

Zie jezelf echt. Omarm jezelf helemaal. Geloof in jezelf.
Het kan voelen alsof je valt…maar vergeet niet dat vliegen altijd eerst voelt als vallen..
En we hebben allemaal vleugels. Gebruik ze!

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *