Tel

06-57180691

Email

info@go-with-your-flow.nl

De zonsverduistering tijdens deze nieuwe maan is de laatste eclips van de 6 in Boogschutter / Tweelingen. Een zoneclips brengt dingen / veranderingen die niet te missen zijn. (schrijf dingen op en bekijk deze nog eens in april 2022).Je kan denken dat het een fase is maar het is meer een voorgevoel/waarschuwing. Je kan voelen dat wie je was of hoe je dacht de laatste 18 maanden niet meer bij je past. Deze eclips kan zorgen dat je daar nu iets mee gaat doen!
De maaneclips van 2 weken geleden in Stier gaf vooral inwendig het gevoel dat het tijd was te veranderen. De zoneclips in Boogschutter kan helpen de daadwerkelijke veranderingen door te voeren en los te laten. Volg dat gevoel. Het kan met verandering van werk te maken hebben of met verandering van leven/ gezondheid /routine. Het kan een sterk gevoel zijn m.b.t. een relatie of vriendschap waarmee je niet meer resoneert. In deze tijd zullen deze veranderingen echt worden. Het gaat om loslaten en resetten.
Volg je vrijheid en kijk niet achterom. Wees trots op je groei en verandering. Dat de toekomst spannend is, is niet erg, dat voelen we allemaal. Deze eclips maakt een einde aan een cyclus van 18 maanden, we gaan nu een nieuwe toekomst in, omarm deze! Als je het oude niet loslaat komt er geen ruimte vrij voor het nieuwe. Richt je op een positieve manier op de toekomst. Laat het verleden los en kijk vooruit. Als dat je lukt met deze eclips en nieuwe maan krijg je alle steun die je nodig hebt.
Nieuwe ronde, Nieuwe kansen ✨🔥✨

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *