Tel

06-57180691

Email

info@go-with-your-flow.nl

De laatste volle maan van 2021. En wat voor 1, mooie energie om dit bewogen en vreemde jaar af te sluiten. Jupiter speelt een rol in deze volle maan energie en natuurlijk ook de zon in Boogschutter. De samenwerking van deze energieën is een mooie om het jaar mee af te sluiten! (het kan je wel wat slaap kosten omdat je hoofd op volle toeren draait nu) Het is een energie om even, bewust, bij naar binnen te keren.

Om even echt te voelen en met jezelf te overleggen wat je nu écht belangrijk vindt in het leven en wat je los mag laten om ruimte te maken voor nieuwe dingen in 2022.
Tweelingen houden van informatie. “Weten”. En onderzoeken graag en delen deze info ook graag met wie er maar naar wilt luisteren. Communicatie is heling.
Het tegenovergestelde teken, de Boogschutter, houdt van avontuur en het ervaren van het leven. Deze ontwikkelt door het bewegen en leert door ervaringen. En leeft graag vol om zo de wijsheid te vergaren.

Jupiter helpt vooral om deze energie in een positief daglicht te zetten. Te kijken naar hoe we 2021 door zijn gegaan en juist de positieve dingen te gebruiken wat we over onszelf hebben geleerd en dát mee te nemen naar 2022. Hierdoor kan je kijk op dingen veranderen. Dingen kunnen ineens helder voor je zijn waardoor je (andere) keuzes maakt. Neem een moment om naar binnen te keren. En sta open voor de dingen die in je hoofd en gevoel spelen of voorbij komen. Een volle maan laat zien waar je klaar voor bent, waar je aan toe bent en waar je bereidt bent om dingen los te laten.

Tweelingen houden van woorden. Communicatie maar dat kan ook schrijven zijn. Gebruik deze maan om het gesprek aan te gaan. Met iemand of met jezelf. Misschien door meditatie of schrijven in je dagboek, of door een mooi gesprek met je partner, of goede vriend(in). Stel je open, woorden kunnen helen. Deze maan brengt geluk en lichtheid. Het is een positieve energie! Met minder zorgen en meer luchtigheid. Alles wat je nu loslaat (mensen, dingen, patronen, gedachten…) maakt ruimte voor de dingen die je nodig hebt.

Op naar 2022. Op naar het echt volgen van je flow. Stop met jezelf tegenhouden, twijfelen aan jezelf, jezelf veroordelen of bang zijn. Je bent hier met een reden. Geloof in jezelf. Wees jezelf. Kijk vooruit. Laat de dingen los die je tegenhouden. Speel, relax, lach en geniet!

Happy full moon. Happy holidays. Life is what you make it

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *