Ben jij toe aan een magnesium selfcare moment?

magnesium-voetspa

Je voelt je opgejaagd, bent opzoek naar rust. Thuis probeer je je moment te pakken maar met kids die de heledag jouw aandacht nodig hebben, je werk en je sociale verplichtingen kom je nooit even toe aan helemaal niets doen. Het lijkt je heerlijk om even de telefoon op vliegtuigstand te zetten en echt alleen maar iets doen wat jou tot rust brengt, wat je hoofd tot rust brengt en waarbij ej totale ontspanning ervaart/

Gespecialiseerd IN magnesium

Ik voelde mij ook jaren zo. Raakte uiteindelijk in een depressie en ik had het idee dat dat gevoel nooit meer weg zou gaan. Tot ik met Magnesium in aanraking kwam. Ik begon met echte geplande momenten voor mijzelf. Ik zette kaarsjes aan, lekker muziekje of meditatie op, ik brande wat wierrook en ik nam een magnesium voetenbadje. Door het warme water ontpande ik en Magnesium is het enige echte relax mineraal. Hierdoor viel ik makkelijker in slaap en sliep ik de nachten heerlijk door. En doordat ik door het voetenbad mijn magnsium level ook nog eens boostte ging ik mij al snel beter in mijn vel voelen. Langzaam aan ging ik mijn selfcare momenten uitbreiden met diverse magnesium producten zoals Magnesium Scrub en Magnesium Gels en ook de rest van mijn gezin kreeg ik aan de magnesium allemaal met super resultaat!

Selfcare Salon

Familie en vrienden vroegen vaak aan mij hoe het toch kwam dat ik zo relaxed was, en zoveel rustiger was dan voorheen. Dat was het moment dat ik besloot om Magnesium Selfcare voor iedereen beschikbaar te maken. Ik verbouwde mijn (voorheen trainings) ruimte om tot een heerlijke Selfcare Salon gespecialiseerd in Magnesium behandelingen.