Wil jij ontspannen en je nachtrust verbeteren?

Een voetbad is een snel en gemakkelijk alternatief op een ligbad. Een voetbad is wellicht wat in de vergetelheid geraakt, maar er zijn nauwelijks andere manieren denkbaar die zo snel en goed werken voor  magnesium opname voor het lichaam. 

Door een warm voetbad verwijden de bloedvaten zich, wat stimulerend werkt voor de bloedsomloop en het afvoeren van gifstoffen.

Het voetbad helpt voor veel problemen zoals slaapproblemen, overbelaste voeten, preventief tegen verkoudheid en het ontspannen van de spieren. De ontspannende werking van magnesium helpt om beter te kunnen inslapen, betere concentratie en helpt tegen pijn. 

Jouw selfcare moment door mij verzorgd

Wanneer je in de salon komt  neem je plaats in een van de comfortabele stoelen. In de salon ruik je een heerlijke lavendel geur waardoor je direct ontspant. Ik zorg ervoor dat er een lekker warm voetenbad voor je klaar staat met genoeg water erin zodat je tot aan je enkels in het water zit.

Ook zorg ik ervoor dat de juiste dosering Magnesium Kristallen in het water zit voor een optimale opname en het beste resultaat. Na ongeveer 10 minuten weken worden jouw voeten gescrubd met Magnesium Scrub.

De Permsal magnesium scrub bestaat uit uitsluitend mineralen uit de zee. Puur natuur met Keltisch zeezout als scrub. Dit is een van de meest natuurlijke scrubs die er is. Ik gebruiken deze scrub voor een extra snelle opname van magnesium en tegelijkertijd een heerlijk zachte huid. 

Hierna mogen jouw voeten nog even lekker genieten van het warme voetenbadje en als afsluiting droog ik jouw voeten af en smeer ik ze in met pure Shea Butter voor zachte en gehydrateerde voeten.

Jouw investering in jezelf