Tel

06-57180691

Email

info@go-with-your-flow.nl

Kun jij wel een beetje meditatie in je leven gebruiken?

Toen ik voor het eerst begon met mediteren had ik geen idee hoe dat eigenlijk moest. Ik ging opzoek naar een fijne app en die vond ik; Meditation Moments.

Een super fijne app ingesproken door Michael Pilarczyk (die ken je wel van vroeger op de radio) en niet alleen meditaties maar ook muziek, luisterboeken en interessante artikelen zijn op deze app beschikbaar.

  • Meditaties & Muziek voor elk moment van de dag
  • Variërend van 3 tot 60 minuten.
  • Sound healing & binaural beats.

In de salon draai ik ook altijd de muziek van deze app. En kies jij voor een meditatie tijdens je pakking is dit ook zeker een uit de Meditation Moments app. Hoe fijn dat je deze app ook thuis kunt gebruiken tijdens een van jou selfcare momenten?!

meditation moments

Klik hier voor de Meditation Moments App met 10,- korting!