Dry Brushing ook wel Droog Borstelen genoemd bestaat al jaren. Het word gebruikt om dode huidcellen te verwijderen, je stimuleert de doorbloeding van je huid,  afval stoffen worden afgevoerd en het helpt tegen cellulitis. Omdat het droog borstelen activerend werkt is het het beste om dit ‘s morgens te doen voordat je gaat douchen of in bad gaat. Begin bij je voeten en werk langzaam naar boven toe.

Voordelen van Dry Brushing:

  • Verwijderd afvalstoffen
  • Stimuleert de bloed circulatie
  • Verminderd cellulitis

Werk altijd naar je hart toe. Zo volg je de natuurlijke circulatie van het vocht in je lichaam en profiteer je optimaal van de invloed op je lymfeklieren.

Borstel ook niet te hard, hierdoor kan je huid juist beschadigd raken en dat is niet de bedoeling. Sla plekken waar de huid al geïrriteerd is over om de irritatie niet erger te maken. Dep je zelf na het douchen droog. Na het borstelen kan je huid namelijk extra gevoelig zijn. Dat je huid rood is hoeft niet te betekenen dat je huid geïrriteerd is, dit komt gewoon door de doorbloeding die extra gestimuleerd is. Smeer als afsluiting je hele lichaam in met amandel olie of Shea Butter. Door het dry brushen en het douchen zullen deze producten nog beter worden opgenomen. Zachte huid gegarandeerd!

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *