Tel

06-57180691

Email

info@go-with-your-flow.nl

Ik hou met heel mijn hart van thee en een van mijn dromen was om ooit een eigen theelijn te hebben. En die droom is uitgekomen! Met trots presenteer ik jullie de eerste smaken van de Go With Your Flow thee lijn. Allemaal verse theetjes die goed zijn voor Body & Mind

Eerst uitgebreid geproefd, niet alleen door mij maar door mijn hele gezin. En pas als we het alle 5 een dikke 10 geven word de smaak opgenomen in het assortiment. De eerste smaken zijn: 

  • Loslaten
  • Opladen 
  • Kamille
  • Strand
  • Sleep Well

En omdat over smaak niet valt te twisten en omdat ik snap hoe belangrijk het is dat jij de thee eerst kan proeven voor je hem besteld. Want ..tja.. wij kunnen natuurlijk zoveel zeggen 😉 Kun je hier een GRATIS Tea 2 Try aanvragen. Zodat je de thee eerst een keer kunt zelf kunt proeven. Het enige wat ik ervoor terug vraag is jouw menig. Daarom vraag ik jou een week nadat ik jouw theetje naar je heb opgestuurd per mail om jouw mening.

Vul het onderstaande formulier volledig in en een zakje thee (2gr) van jouw keuze komt, helemaal gratis,  jouw kant op!

Let op: per adres kun je maximaal 1 zakje Tea 2 Try aanvragen 

De kleine lettertjes

  • Een Tea 2 Try kan alleen worden verzonden wanneer alle gegevens volledig zijn ingevuld
  • Wij zijn niet verantwoordelijk wanneer de verzending kwijt of beschadigd raakt bij Post NL