Tel

06-57180691

Email

info@go-with-your-flow.nl

Wil jij genieten van een zijde zachte huid & een magnesium boost?

Magnesium Selfcare

In drukke tijden waar we zorgen voor alles en iedereen schiet het er vaak bij in om ook goed voor jezelf te zorgen. Stress zorgt ervoor dat we rare pijntjes en klachten krijgen waardoor je hoofd overloopt en je je uiteindelijk uitgeblust kunt gaan voelen. Af en toe de tijd nemen om jezelf op “vliegtuig stand” te zetten is gewoon iets wat wij nodig hebben. Een selfcare moment is hier bijzonder goed voor en een echte aanrader. Even niets dat moet, even niemand die je kan storen, alleen maar genieten, uitrusten en je Magnesium peil boosten dat is wat je nodig hebt! Bij ons in de salon verzorgen wij jouw Me-Time met veel liefde en aandacht. Zodat je na je bezoek er weer tegen aan kan, uitgerust, relaxed en opgeladen!

Magnesium scrub & warmte

Je neemt plaats op een verwarmde behandeltafel, de hele achterkant van je lichaam wordt gescrubd met Magnesium scrub. Je rug, je armen, de achterkant van je benen en je voeten. Daarna draai je je om en wordt ook de voorkant van je lichaam gescrubd. Hierna pak ik je in in plastic en daarover heen gaar de infrarood sauna deken dicht. De deken staat afgesteld op 40-50 graden en je kunt 40 minuten lang heerlijk relaxen van de warmte. Door de warmte zal de magnesium van de scrub via de huid opgenomen worden waadoor jouw magnesium peil in je lichaam een boost krijgt. 

Infrarood Sauna Deken

De Infraroodsauna Deken beschikt over dezelfde verwarmingstechniek als een gewone infrarood saunacabine. Omdat je ligt is het nog meer ontspannen en zorgt de deken ervoor dat jouw lichaam volledig wordt omringd met de gezonde infraroodstralen.

Na 15 minuten: De geest schakelt uit en het lichaam warmt op. Ontspanning begint!

Na 30 minuten: Je begint nu meer te zweten! Jouw lichaam is diep uitgerust en geeft een natuurlijke dosis ‘feel good’ chemicaliën af. Je hebt een verhoogd geluksgevoel en ervaart minder stress.

Inrarood Warmte

Infrarood warmte is een vorm van energie die direct het lichaam binnendringt en zorgt voor opwarming van onze spieren en weefsels direct zonder gebruikt te maken van de tussenliggende lucht. Ons lichaam produceert zelf ook infrarood energie dat ons helpt warm te blijven en zorg draagt voor de reparatie van beschadigd lichaamsweefsel. 

Artsen in Europa en Japan hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar de therapeutische toepassingen van infrarood. Infrarood behandelingen hebben in verschillende ziekten (hart en vaat ziekten, hoge bloeddruk, reumatische aandoeningen, artrose, diabetes, kanker etc. etc.) vele voordelen gebracht. Verder helpen infrarood golven verwijdering van gifstoffen uit het lichaam te versnellen, dit is ook een belangrijke bijdrage bij de behandeling van verschillende gezondheidsproblemen.

Jouw investering in jezelf